dimarts, 15 de juliol de 2008

punt

Decidit. Moriré per tornar a Viure. Però, quan? Jo ja no puc més.

3 comentaris:

mar ha dit...

No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més. No puc més.

Tramuntana ha dit...

"Que muero porque no muero".

M'ho ha recordat.

No sé per què no pots més ni si realment no pots més (sempre podem més del que ens podríem imaginar). Sé, per això, que això que t'estic dient no et serverix de res, però ho havia d'escriure. Sé que jo mateixa dic que "no puc més" però quan ho dic em sento hipòcrita perquè tinc tants, però tants arguments per rebatre'm! Perquè he lluitat per esborrar tants "no puc més" dels altres!


Salut,

Mar


P.D: Podràs més.

Anònim ha dit...

TE QUIERO , SI PUEDES, Y SI TE CAES VOY Y TE COJO CON UN HILITO TE ENGANCHO SABES? Y TE TIRO PARRIBA PA LO MAS ALTO POR ENCIMA DE TODO Y TE REIRAS PORQUE HARÉ TNTERIAS .
tu tira del hilito y me llamas :____________________
TE QUIERO TE QUIERO QUE NO SE TE OLVIDE POR FAVOR.